Тесты по дисциплинам

Тесты по грамматике английского языка

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (1 Голос)


Тесты по грамматике английского языка с ответами

1.  We … to the theatre tonight.

a.  went

b.  are going

c.  have gone

d.  is going

e.  will going

2.  Look! It’s Francis! I … him for ages.

a.  seen

b.  hasn’t seen

c.  haven’t saw

d.  haven’t seen

e.  saw

3.  I couldn’t see what everybody … at.

a.  will stare

b.  is staring

c.  were staring

d.  stared

e.  was staring

4.  As soon as my brother … school he is going to join the army.

a.  leaves

b.  leave

c.  leaved

d.  will leave

e.  will leaving

5.  Don’t let the children … too much ice cream.

a.  to eat

b.  eating

c.  eat

d.  have eaten

e.  ate

6.  I saw him last week, but I … since then.

a.  saw

b.  seen

c.  see

d.  didn’t see

e.  haven’t seen

7.  When the house … , it will look different.

a.  is painted

b.  will be painted

c.  was painted

d.  are painted

e.  painted

8.  If you … me about it earlier, I will help you straight away.

a.  told

b.  tell

c.  will tell

d.  have told

e.  had told

9.  Could you make him … singing?

a.  to stop

b.  stopping

c.  stop

d.  stopped

e.  being stopped

10.  At this time tomorrow I … in the lake.

a.  will swim

b.  will have been swimming

c.  will be swim

d.  will be swimming

e.  will being swim

11.  The printing press … in the fifteenth century.

a.  has invented

b.  was invented

c.  been invented

d.  is invented

e.  invented

12.  May I go out and play in the street? – You … . It’s dangerous to play in the street.

a.  mustn’t

b.  isn’t

c.  haven’t

d.  couldn’t

e.  needn’t

13.  This letter … immediately.

a.  are sent

b.  is sent

c.  must send

d.  must sent

e.  must be sent

14.  If you … to the station now, you would find him there.

a.  gone

b.  go

c.  went

d.  will go

e.  would go

15.  The boy … the letter, if you had given it to him yesterday.

a.  would send

b.  would sent

c.  will send

d.  will be sent

e.  would have sent

16.  They asked him how long it … him to do this work yesterday.

a.  had taken

b.  take

c.  took

d.  has taken

e.  have taken

17.  The longer I look at the picture the … I like it.

a.  most

b.  more

c.  much

d.  many

e.  little

18.  I spend … time on my work if I work hard in class.

a.  least

b.  lesser

c.  little

d.  less

e.  most

19.  He was asked if he … any foreign languages.

a.  knews

b.  have known

c.  know

d.  knows

e.  knew

20.  My husband works too hard. I wish he … his job.

a.  had loved

b.  loved

c.  loving

d.  is loved

e.  has loved

21.  At the hotel there were neither showers … bath tubs.

a.  nor

b.  or

c.  either

d.  no

e.  not

22.  He hardly … any work.

a.  doesn’t do

b.  don’t do

c.  does

d.  do

e.  had done

23.  If John weren’t rich, he … his last holiday in Vegas.

a.  won’t spend

b.  willn’t spend

c.  didn’t spend

d.  hasn’t spend

e.  wouldn’t have spent

24.  Young people talk very loudly, … makes their parents mad.

a.  these

b.  why

c.  what

d.  which

e.  it

25.  An average family has … children now than before the war.

a.  little

b.  fewer

c.  much

d.  far

e.  a bit

26.  World War II is known … the most cruel in history.

a.  is

b.  was

c.  being

d.  to was

e.  to be

27.  Let’s meet at 5:30. I … work by then.

a.  will finish

b.  will finished

c.  will have finished

d.  will be finished

e.  will finishing

28.  I’d rather … English.

a.  to speak

b.  spoke

c.  must speak

d.  speak

e.  will speak

29.  World War II is known … the most cruel in history.

a.  to be

b.  was

c.  were

d.  been

e.  is

30.  I’d rather … English.

a.  to speak

b.  spoke

c.  will speak

d.  speaking

e.  speak

31.  If he … us a lift, we wouldn’t have had to take a taxi.

a.  has given

b.  given

c.  gave

d.  had given

e.  will give

32.  Would you mind … the window? I can’t bear the cold.

a.  closed

b.  closing

c.  close

d.  will close

e.  be close

33.  Who is going … at the meeting?

a.  speaking

b.  to talk

c.  to speak

d.  to say

e.  to tell

34.  He … he liked the city.

a.  spoke

b.  speak

c.  talk

d.  tell

e.  said

35.  He … me the story of his life.

a.  told

b.  telling

c.  said

d.  speaks

e.  talks

36.  He doesn’t always … the truth.

a.  spoke

b.  speaks

c.  tell

d.  speak

e.  told

37.  Let them … the letter.

a.  answering

b.  answer

c.  to answer

d.  answered

e.  will answer

38.  Please, tell your son … .

a.  not to go out

b.  doesn’t go out

c.  didn’t go out

d.  not went out

e.  not will go out

39.  I asked him where he … .

a.  come from

b.  did come from

c.  came from

d.  does come from

e.  comes from

40.  She told me … tomorrow as she wouldn’t be there.

a.  not to came

b.  won’t come

c.  didn’t come

d.  not will come

e.  not to come

41.  My friend was so busy yesterday, that he … to the country with me.

a.  were not able to go

b.  will could go

c.  can’t go

d.  couldn’t go

e.  isn’t able to go

42.  Moscow is … city in Russia.

a.  the largest

b.  the large

c.  a largest

d.  the most large

e.  less large

43.  No news … good news.

a.  are

b.  were

c.  is

d.  am

e.  wasn’t

44.  Where did you buy this watch. The watch … very good.

a.  were

b.  are

c.  aren’t

d.  is

e.  am

45.  Here you are! We … about you for an hour.

a.  had talked

b.  have been talking

c.  will be talking

d.  are talking

e.  is talking

46.  I don’t allow … to take my calculator.

a.  nobody

b.  nothing

c.  not anybody

d.  anybody

e.  somebody

47.  This man is never afraid of … .

a.  nothing

b.  everything

c.  anything

d.  something

e.  nobody

48.  Can you hear … ?

a.  anything

b.  something

c.  nothing

d.  not anything

e.  not something

49.  … our success depend on all these changes?

a.  Do

b.  Does

c.  Is

d.  Are

e.  Have

50.  Why isn’t the new model … reliable as the old one?

a.  so

b.  that

c.  an

d.  is

e.  as

51.  He asked me … to make all the necessary calls.

a.  not to forget

b.  don’t forget

c.  to forget

d.  didn’t forget

e.  not forget

52.  The story … in several magazines lately.

a.  was published

b.  is published

c.  has been published

d.  were published

e.  have published

53.  I … for my telephone book for over an hour.

a.  am looking

b.  have looking

c.  have been looking

d.  are being looked

e.  are looking

54.  Why does he look so … ?

a.  worried

b.  worrying

c.  worry

d.  having worried

e.  is worried

55.  After Adam … to the adults, he turned to me and said: ………………………

a.  spoken

b.  had spoken

c.  spoke

d.  had been spoken

e.  was spoken

56.  I … you everything frankly, but you were away on business then.

a.  would tell

b.  told

c.  had told

d.  will tell

e.  would have told

57.  When I went into the cinema, a new film … .

a.  was shown

b.  is being shown

c.  was being shown

d.  were being shown

e.  shown

58.  This matter … at once.

a.  considered

b.  must consider

c.  must was considered

d.  must be considered

e.  is considered

59.  … and don’t go out in this raining weather when you have the flu.

a.  Not reasonable

b.  Is reasonable

c.  Don’t reasonable

d.  Reasonable

e.  Be reasonable

60.  “He … to make the journey!” “What’s a pity!”

a.  isn’t able

b.  doesn’t able

c.  doesn’t

d.  won’t able

e.  won’t be able

61.  Money … for buying and selling goods.

a.  is used

b.  are used

c.  were used

d.  will used

e.  am used

62.  Thus, we can only … about how money first came into use.

a.  speculated

b.  speculate

c.  speculating

d.  had speculated

e.  will speculate

63.  Throughout history several metals … as commodity money, including copper and iron.

a.  was used

b.  is used

c.  is been used

d.  are been used

e.  were used

64.  Our new TV-set came with a … on all electrical component

a.  ninety-days warranty

b.  ninetieth-day warranty

c.  ninety-day warranty

d.  ninety-dayed warranty

e.  ninety-daying warranty

65.  She used … very beautiful when she was young.

a.  was

b.  to be

c.  is

d.  be

e.  been

66.  Hundreds of house and … buildings have been destroyed by the tropical storm.

a.  other

b.  something

c.  others

d.  another

e.  anything

67.  Ask him what … films they saw at the festival.

a.  else

b.  another

c.  more

d.  most

e.  other

68.  We didn’t know his address. – …

a.  so did he

b.  so didn’t he

c.  neither didn’t he

d.  neither did he

e.  so does he

69.  I am right, …?

a.  wasn’t I

b.  aren’t I

c.  weren’t I

d.  am I

e.  amn’t I

70.  I’m sorry, I don’t know … about it.

a.  many

b.  nothing

c.  much

d.  something

e.  less

71.  I spend … time on my work if I work hard in class.

a.  least

b.  few

c.  more

d.  much

e.  less

72.  The sooner you come the … .

a.  best

b.  better

c.  most

d.  good

e.  gooder

73.  Neither Frank … Peter could answer my question.

a.  nor

b.  not

c.  or

d.  neither

e.  no

74.  Mr. Brown and Mr. Smith don’t speak to … . They had had an arrangement yesterday.

a.  the other

b.  another

c.  themselves

d.  the others

e.  each other

75.  They will bring books if they come, …?

a.  didn’t they

b.  aren’t they

c.  won’t they

d.  don’t they

e.  willn’t they

76.  Let’s go home. There’s … interesting here.

a.  anybody

b.  nothing

c.  any

d.  no

e.  some

77.  When we met on Friday, Peter told me that he … me up the day before.

a.  had rung

b.  has rung

c.  have rung

d.  having rung

e.  have been ringing

78.  Have you ever been … England?

a.  –

b.  in

c.  at

d.  to

e.  on

79.  It has stopped raining after people … without umbrellas.

a.  walk

b.  have walked

c.  have been walking

d.  are walking

e.  was walking

80.  The train will already have left … the time we come to the station.

a.  at

b.  by

c.  in

d.  on

e.  –

81.  He didn’t blame me … anything.

a.  at

b.  without

c.  or

d.  for

e.  in

82.  You should tell … me the truth.

a.  –

b.  to

c.  for

d.  at

e.  by

83.  Let’s go … home together.

a.  to

b.  at

c.  in

d.  –

e.  after

84.  I wonder what street … in?

a.  do he live

b.  he lives

c.  does he live

d.  he living

e.  is he living

85.  Shall I answer … the letters now?

a.  on

b.  at

c.  for

d.  about

e.  –

86.  Did you go … yesterday?

a.  anywhere

b.  nowhere

c.  somewhere

d.  anything

e.  no anywhere

87.  If you work at your English, you will be able to speak well … two years.

a.  –

b.  for

c.  in

d.  on

e.  by

88.  She sat … .

a.  smiled

b.  being smiled

c.  was smiling

d.  smiling

e.  is smiling

89.  … an answer he wrote a letter again.

a.  Not receiving

b.  Not having received

c.  Didn’t received

d.  Doesn’t receiving

e.  Not being received

90.  I think Peter is cross … me.

a.  at

b.  on

c.  –

d.  to

e.  with

91.  … the conductor nor the porter took any notice of Mark Twain.

a.  Nor

b.  Not

c.  Either

d.  Or

e.  Neither

92.  They walked on and on … of the rain.

a.  despite of

b.  because

c.  in spite of

d.  in front of

e.  behind

93.  … Mr. Winkle fell on the ice, he didn’t hurt himself.

a.  as

b.  though

c.  because

d.  in

e.  for

94.  The woman pointed … a large building at the corner.

a.  on

b.  at

c.  out of

d.  to

e.  down

95.  You can wait … there.

a.  over

b.  to

c.  at

d.  on

e.  behind

96.  Our party has been fixed … next Saturday.

a.  on

b.  for

c.  at

d.  to

e.  –

97.  Do fares increase … ?

a.  off

b.  in

c.  although

d.  on

e.  with

98.  Do you often travel … business?

a.  on

b.  in

c.  for

d.  at

e.  –

99.  When … the book?

a.  published

b.  will publish

c.  are published

d.  were publish

e.  was published

100.  The woman answered that she … two return tickets.

a.  wants

b.  will want

c.  wanted

d.  is wanting

e.  was wanting

101.  We’ll discuss all the problems … at the last meeting.

a.  raising

b.  is raising

c.  were raised

d.  raised

e.  will be raised

102.  Be reasonable and don’t go out … this rainy weather

a.  on

b.  in

c.  about

d.  for

e.  neither

103.  The sun was slowly disappearing … the mountains.

a.  behind

b.  in front of

c.  above

d.  off

e.  out of

104.  Have you travelled … ?

a.  many

b.  few

c.  a few

d.  most

e.  much

105.  This island … two hundred years ago.

a.  were discovered

b.  is discovered

c.  was discovered

d.  will be discovered

e.  has been discovered

106.  Are you going to have … work to do tomorrow?

a.  many

b.  a

c.  an

d.  much

e.  few

107.  If you have got the flu you … go to see a doctor.

a.  will must

b.  must

c.  will have

d.  musted

e.  –

108.  Let me … you.

a.  to help

b.  helped

c.  will help

d.  going to help

e.  help

109.  They didn’t have time to come to see you, …?

a.  didn’t they

b.  don’t they

c.  did they

d.  do they

e.  will they

110.  I … hardly recognize him when I saw him.

a.  couldn’t

b.  can

c.  can’t

d.  could

e.  is able

111.  What will you do if he …?

a.  will late

b.  is late

c.  will be late

d.  was late

e.  are late

112.  I wonder if he … in time or not.

a.  will come

b.  come

c.  was coming

d.  comes

e.  will be come

113.  He was asked what TV shows he … watching.

a.  likes

b.  like

c.  will like

d.  would liked

e.  liked

114.  They asked my friend how well he … his winter holiday.

a.  spent

b.  spend

c.  had spent

d.  is spending

e.  will spend

115.  What … do you want to pack?

a.  else

b.  still

c.  yet

d.  much

e.  another

116.  If you want to pack many things, take … suitcase.

a.  more

b.  yet

c.  others

d.  another

e.  anothers

117.  They … at the table when I began to tell this story.

a.  sat

b.  were sitting

c.  sit

d.  was sitting

e.  are sitting

118.  He asked me … his mother about it.

a.  don’t tell

b.  didn’t tell

c.  not to told

d.  doesn’t tell

e.  not to tell

119.  It was … a comfortable flat.

a.  so

b.  as

c.  this

d.  such

e.  an

120.  The article is … difficult.

a.  so

b.  such

c.  am

d.  the

e.  this

121.  Yesterday was the … day in my life.

a.  happiest

b.  happier

c.  more happiest

d.  much more happiest

e.  a happy

122.  This room is much … than that one.

a.  comfortable

b.  comfortabler

c.  little comfortable

d.  more comfortable

e.  most comfortable

123.  If you get off at the next stop you’ll get to the University … .

a.  quick

b.  quicker

c.  more quick

d.  the quick

e.  quickerly

124.  If often … here.

a.  rains

b.  rain

c.  is raining

d.  was raining

e.  raining

125.  I hope it … for you to listen to him.

a.  will interesting

b.  will interest

c.  will be interesting

d.  will is interesting

e.  interesting

126.  … of them told me to come.

a.  Somebody

b.  Any

c.  Nobody

d.  Anybody

e.  None

127.  Could you tell me … about this writer’s life?

a.  nothing

b.  no

c.  some

d.  anything

e.  none

128.  What’s the name of the student … a report now.

a.  make

b.  made

c.  will make

d.  was making

e.  making

129.  … the language I couldn’t understand anything

a.  not knowing

b.  not know

c.  don’t knowing

d.  didn’t knowing

e.  knowing

130.  Nobody wanted to go … .

a.  nowhere

b.  anywhere

c.  everywhere

d.  somewhere

e.  where

131.  Nothing could make him … this advice.

a.  following

b.  to follow

c.  was followed

d.  followed

e.  follow

132.  I don’t know how important the news … .

a.  is

b.  are

c.  were

d.  will

e.  has

133.  … she nor her sister came to the party.

a.  nor

b.  either

c.  or

d.  neither

e.  not

134.  I go to the college. – …

a.  so did he

b.  so he does

c.  so he did

d.  so does he

e.  so he will

135.  We’ll be glad to see you. – … .

a.  so am I

b.  so I am

c.  so do I

d.  so I do

e.  so are I

136.  We haven’t finished our work yet. – … .

a.  neither he does

b.  neither does he

c.  neither he has

d.  neither has he

e.  not has he

137.  They aren’t going to work tomorrow. – … .

a.  nor we are

b.  nor are we

c.  nor do we

d.  not are we

e.  not we do

138.  Don’t worry. … Nick or Peter knows his address.

a.  neither

b.  or

c.  either

d.  both

e.  no

139.  What is the name of the man … on the phone now.

a.  spoken

b.  spoke

c.  speak

d.  speaks

e.  speaking

140.  … in London for about a week, I could tell them many interesting things.

a.  having staying

b.  had staying

c.  stayed

d.  having stayed

e.  staying

141.  The news … yesterday impressed everybody.

a.  receiving

b.  received

c.  had receive

d.  receive

e.  being receiving

142.  I think he … many questions when he stops speaking.

a.  will be asked

b.  will asked

c.  was asked

d.  are asked

e.  shall be asked

143.  All the letters … by 5 o’clock.

a.  will be written

b.  will write

c.  will have written

d.  will have been written

e.  shall have been written

144.  What … on the other side of the river now.

a.  was being built

b.  is building

c.  is being built

d.  was building

e.  are being built

145.  Here is … man you wanted to talk to.

a.  a

b.  the

c.  –

d.  these

e.  an

146.  … Browns haven’t come yet.

a.  A

b.  –

c.  An

d.  In

e.  The

147.  When we met on … Friday, Peter told me everything.

a.  –

b.  the

c.  an

d.  an

e.  those

148.  I wondered what … .

a.  were they laughing at

b.  are they laughing at

c.  they will laugh at

d.  they were laughing at

e.  they are laughing at

149.  Do you feel … now?

a.  best

b.  better

c.  much

d.  good

e.  many

150.  I’ll let you … when he will come.

a.  to knew

b.  to know

c.  know

d.  knew

e.  known

151.  I don’t mind … helping you.

a.  –

b.  on

c.  in

d.  off

e.  after

152.  In this season there is only one way of getting there – … plane.

a.  on

b.  in

c.  –

d.  off

e.  by

153.  After looking … all the magazines, he came across a very interesting article about England.

a.  before

b.  through

c.  behind

d.  on

e.  about

154.  He sat in the hall … taking off his coat.

a.  with

b.  no

c.  on

d.  without

e.  for

155.  I’ll go there … two days.

a.  after

b.  before

c.  through

d.  by

e.  in

156.  What is the reason … your being so upset.

a.  for

b.  in

c.  –

d.  after

e.  by

157.  I invited him … my place.

a.  for

b.  to

c.  behind

d.  in front of

e.  –

158.  I am very much pleased … the progress you have made lately.

a.  of

b.  in

c.  with

d.  after

e.  on

159.  Why didn’t you mention the fact then? I … come and helped you.

a.  will

b.  –

c.  will have

d.  would

e.  would have

160.  If he … more, he would succeed in setting a record.

a.  train

b.  trains

c.  training

d.  would train

e.  trained

161.  A new town … to be built in this area.

a.  is supposed

b.  will supposed

c.  supposing

d.  are supposed

e.  is supposing

162.  Zhukovskiy … to have been a wonderful lecturer and teacher.

a.  knows

b.  knew

c.  is known

d.  will know

e.  are known

163.  We saw him … along the opposite side of the street.

a.  walk

b.  having walked

c.  will walk

d.  walking

e.  walks

164.  Children … go to bed early.

a.  is

b.  must

c.  has to

d.  will must

e.  musts

165.  I … to be there at 5 o’clock

a.  were

b.  will

c.  would

d.  are

e.  am

166.  You (не должен был) do it yesterday.

a.  mustn’t

b.  didn’t have to

c.  couldn’t

d.  don’t have to

e.  didn’t must

167.  You (не следует) tell her about it.

a.  shouldn’t

b.  mustn’t

c.  can’t

d.  aren’t

e.  may not

168.  He hasn’t done the work … .

a.  still

b.  more

c.  else

d.  other

e.  yet

169.  What … books by Jack London did you read?

a.  Another

b.  more

c.  other

d.  else

e.  still

170.  I thought you … busy now.

a.  are

b.  were

c.  was

d.  have

e.  been

171.  He will work at the plant after he … school.

a.  will leave

b.  leave

c.  leaves

d.  will be leaving

e.  will leaves

172.  I didn’t know that your friend … for a holiday without you.

a.  goes

b.  will go

c.  has gone

d.  going

e.  would go

173.  he told me … this work today.

a.  not to do

b.  not do

c.  don’t do

d.  doesn’t do

e.  not doing

174.  Let’s go to the theatre together, … ?

a.  shall let

b.  don’t we

c.  shan’t we

d.  shall we

e.  will let

175.  I … the house in ten minutes.

a.  leaves

b.  have leaved

c.  is leaving

d.  am leaving

e.  will leaving

176.  The girl … usually works at this desk is on holiday now.

a.  which

b.  who

c.  whom

d.  whose

e.  what

177.  The cable … has just arrived is very important.

a.  what

b.  who

c.  whose

d.  which

e.  why

178.  … of you has seen a TV interview today?

a.  why

b.  who

c.  which

d.  whom

e.  some

179.  What’s the … way to the station?

a.  short

b.  shorter

c.  shortly

d.  most shortest

e.  shortest

180.  Do you feel … today? No, doctor! I feel better.

a.  worse

b.  badder

c.  badly

d.  better

e.  gooder

181.  Which design is …?

a.  modernest

b.  much modern

c.  more modern

d.  most more modern

e.  moderner

182.  Let’s go by air. It’s … .

a.  convenient

b.  much convenient

c.  convenientest

d.  much more convenient

e.  convenienter

183.  The problem is … than you think.

a.  important

b.  more important

c.  much important

d.  importantless

e.  important

184.  We … tennis from five till seven yesterday.

a.  was playing

b.  are playing

c.  have been playing

d.  has been playing

e.  were playing

185.  I hope we … to settle everything in the near future.

a.  will be able

b.  would be able

c.  will able

d.  will can

e.  can

186.  How long … it take you to do this work.

a.  do

b.  is

c.  are

d.  does

e.  can

187.  Will you come back soon? – … 10 minutes.

a.  after

b.  in

c.  on

d.  while

e.  by

188.  We didn’t find … there.

a.  any

b.  nobody

c.  none

d.  anybody

e.  somebody

189.  … of us will help you to adjust the machine.

a.  some

b.  somebody

c.  nobody

d.  anybody

e.  no

190.  If never … here.

a.  doesn’t snow

b.  snowing

c.  snowed

d.  didn’t snow

e.  snows

191.  Go straight until you … to the traffic lights.

a.  gets

b.  will get

c.  get

d.  will be get

e.  got

192.  If it … dry and sunny, we’ll go to the country.

a.  keep

b.  kept

c.  will keep

d.  keeps

e.  will keeps

193.  Do you agree that twenty-four hours isn’t … to do we all have to do.

a.  enough

b.  well

c.  bad

d.  quite

e.  quick

194.  If it … , we’ll go to the country.

a.  don’t rain

b.  doesn’t rain

c.  won’t rain

d.  willn’t rain

e.  rain

195.  If I … you I wouldn’t waste so much time on it.

a.  will be

b.  are

c.  am

d.  had been

e.  were

196.  You would make better progress if you … harder.

a.  had worked

b.  work

c.  has worked

d.  worked

e.  will work

197.  We … so much time yesterday if everybody had come in time.

a.  would wasted

b.  will waste

c.  wouldn’t have wasted

d.  had wasted

e.  wasted

198.  If I had known he was ill, I … him.

a.  visited

b.  will have visited

c.  had visited

d.  would visited

e.  would have visited

199.  All the documents always … in order.

a.  kept

b.  are kept

c.  keeping

d.  was kept

e.  keeps

200.  The house … now.

a.  is being built now

b.  was being built

c.  built

d.  has been built

e.  building

Ответы на тесты по грамматике английского языка

  1. b
  2. d
  3. e
  4. a
  5. c
  6. e
  7. a
  8. b
  9. c
  10. d
  11. b
  12. a
  13. e
  14. c
  15. e
  16. a
  17. b
  18. d
  19. e
  20. b
  21. a
  22. c
  23. e
  24. e
  25. b
  26. e
  27. c
  28. d
  29. a
  30. e
  31. d
  32. b
  33. c
  34. e
  35. a
  36. d
  37. b
  38. a
  39. c
  40. e
  41. d
  42. a
  43. c
  44. d
  45. b
  46. d
  47. c
  48. a
  49. b
  50. e
  51. a
  52. c
  53. c
  54. a
  55. b
  56. e
  57. c
  58. d
  59. e
  60. e
  61. a
  62. b
  63. e
  64. c
  65. b
  66. a
  67. e
  68. d
  69. b
  70. c
  71. e
  72. b
  73. a
  74. e
  75. c
  76. b
  77. a
  78. d
  79. d
  80. b
  81. d
  82. a
  83. d
  84. b
  85. e
  86. a
  87. c
  88. d
  89. b
  90. e
  91. e
  92. c
  93. b
  94. d
  95. a
  96. b
  97. e
  98. a
  99. e
  100. c
  101. d
  102. b
  103. a
  104. e
  105. c
  106. d
  107. b
  108. e
  109. c
  110. d
  111. b
  112. a
  113. e
  114. c
  115. a
  116. d
  117. b
  118. e
  119. d
  120. a
  121. a
  122. d
  123. b
  124. a
  125. c
  126. e
  127. d
  128. e
  129. a
  130. b
  131. e
  132. a
  133. d
  134. d
  135. a
  136. d
  137. b
  138. c
  139. e
  140. d
  141. b
  142. a
  143. d
  144. c
  145. b
  146. e
  147. a
  148. d
  149. b
  150. c
  151. a
  152. e
  153. b
  154. d
  155. e
  156. a
  157. b
  158. c
  159. e
  160. e
  161. a
  162. c
  163. d
  164. b
  165. e
  166. b
  167. a
  168. e
  169. c
  170. b
  171. c
  172. e
  173. a
  174. d
  175. d
  176. b
  177. d
  178. c
  179. e
  180. a
  181. c
  182. d
  183. b
  184. e
  185. a
  186. d
  187. b
  188. d
  189. a
  190. e
  191. c
  192. d
  193. a
  194. b
  195. e
  196. d
  197. c
  198. e
  199. b
  200. a

Тут решают тесты

Тесты по грамматике английского языка - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Добавить комментарий

Защитный код